Är det här slutet?..

Funderar faktiskt på att sluta skriva, känner att jag alltid glömmer bort att skriva och massa annat, händer ju liksom saker hela tiden. Jag trodde jag skulle hinna att börja skriva, men nej. Det kommer upp saker hela tiden. Vet faktiskt inte alls vad jag ska göra. Kommer försöka att skriva, men det var ett tag sen jag faktiskt skrev på 'riktigt'. Ska jag fortsätta eller inte? Ni får avgöra det i kommentarerna. Jag ska i alla fall försöka att skriva kapitel 9 nu när jag ändå har möjlighet. Men efter jag skrivit det hänger det faktiskt på er om jag ska fortsätta eller inte.

Kortfattar lite.

Jag kommer börja att skriva nya kapitel igen så fort jag har fått sommarlov, skolan tar faktiskt ganska mycket utav min fritid just nu och de är för att jag har vart borta mycket i början av den här terminen pga jag har mått dåligt, och då menar jag både sjukdom & känslor, men framförallt känslor. Men ja nu vill ni säkert veta när jag får sommarlov och ja, jag slutar den 11 juni och avslutningen är halv 3, så jag tänker nog skriva direkt när jag kommer hem den dagen. En till av anledningarna är att jag inte har någon dator för tillfället, men den får jag tillbaka på måndag! Tycker de är mycket skönare att skriva på datorn för då vet man ungefär hur mycket man ska skriva, de gör man inte på ipaden kan jag säga, och det är en av anledningarna till att kapitel 8 var så kort. Jag kan säga såhär, jag är inte ens inne på hälften av alla kapitel för jag har massa idéer på vad som ska hända nu. Snälla klaga inte för att jag inte skrivit något, men ni måste förstå. Jag är bara 14 år & går i 8an, när man är ca. 13-16 år så går man oftast igenom de mest hemska perioderna. Men jag lovar att de kommer ett kapitel nästa vecka, och om de inte gör de så är jag antagligen död.

Love me like you do - Kapitel 8

- Kom igen Justin, jag vet att jag dumpa dig, men nu är nu. Hon den där Julia är söt, men är du inte redo för en riktig kvinna som mig?
- Hon är mer en rikitg kvinna än vad du är är, sa jag aggresivt ännu en gång.
- Kom igen Justin, jag vet att du fortfarande gillar mig.
Jag hann inte säga nått innan Selena börja kyssa mig.
 
- Julias perspektiv
Jag undrade varför det tog sån tid för Justin & Selena att prata, så jag vände mig mot dom och kolla om dom var klara. Dom stod och kysstes, jag klarade inte av att titta dit. Jag tappade min mobil men märkte inget. Jag börja gråta, klarade inte av att stå där. Jag sprang med klackarna på, när jag nästan var borta därifrån så ramla jag. Alla tittade på mig och skratta, jag orkade inte bry mig mer. Jag fortsatte springa, samtidigt som jag krocka in i Taylor.
- Har du sett Selena? Frågade hon mig, jag började gråta ännu mer.
- Men gud vad är det med dig? Frågade hon mig oroligt.
- Inget, sa jag med en klump i halsen.
- Jag ser ju att det är något, vill du prata om det? Sa hon nervöst.
- Nej, jag måste gå nu! Var det jag fick ur mig innan jag börja gråta igen.
Jag sprang därifrån, mitt ut på vägen utan att se mig för, jag hörde att någon tuta & jag tittade åt sidan. En stor lastbil var emot mig. Jag hann inte reagera & lastbilen kom rakt emot mig.
 
- Justins perspektiv
- Vafan gör du?!?! Sa jag aggressivt och puttade bort Selena.
- Jag vet att du gillade det, sa hon med ett flin.
- Ja, men du dumpade mig om du inte minns fel?
- Glöm det, det var ett misstag & alla förtjänar andra chanser, eller hur?
- Ja, jag antar det. Men är vi tillsammans nu eller vadå?
- Om du vill så?
- Ja jag vill,  sa jag med ett leende.
Jag trodde aldrig att jag skulle bli så lycklig över att bli tillsammans med samma tjej igen. När jag väl börja tänka på hur lycklig jag var kände jag att det va något som saknades. Jag kunde inte komma på vad och jag kände att lyckan försvann mer och mer.  Mitt leende försvann långsamt samtidigt som jag gick runt med Selena. Jag såg några beliebers som ropade på mig. Jag gick fram till dom, tog några bilder & skrev autografer.
- Varför är du med Selena nu och inte med Julia? Är inte du och Julia tillsammans längre? Frågade en belieber mig.
- Haha, jag har aldrig vart tillsammans med Julia, svarade jag henne.
- Men du kom ju hit med Julia? Varför är du inte med henne nu? Frågade en annan mig.
Det var då det slog mig, Julia var den som saknades. Jag började tänka på henne och fick upp en massa minnen av henne, när vi träffades första gången, när vi fixade oss inför ikväll, när vi var i köpcentrumet helt själva. Jag kom nu på att tänka att jag sa till henne att hon skulle vänta på mig medans jag pratade med Selena. Jag tittade ditt bort och kolla om hon var kvar, men hon var helt borta. Jag såg att det var något på marken där och tänkte kolla var det var för något.
- Hallå, tänker du svara på min fråga? Frågade hon igen.
- Förlåt, jag måste göra en sak. Sa jag lite hastigt.
 
 
 
______________________________________________________________________________
Skit kort, men publicerar de här snabbt nu eftersom alla klagar & min pappa kommer bli arg för jag tog ipaden men ja. Jag skrev om alltihop eftersom jag ångra allt jag skrev. Men kommer göra korta kapitel och publicera nya ungefär varje dag istället, kram på er och trevlig söndag kväll! Kommer fixa om de här kapitlet med bilder sen och så när jag har tillgång till en dator.

officialbieber.se

Den här bloggen är en novellblogg till den absolut bästa människan på hela jorden, Justin Bieber ❤

RSS 2.0