Danger - Kapitel 1

- Mirandas perspektiv. 
Äntligen är det fredag! Den här veckan har vart så sjukt lång, jag vill verkligen inte se Justin och hans vänner Ryan och Chaz. Förresten.. Låt mig berätta lite om mig själv först.
 
Mitt namn är Miranda Weatherly, jag är 14 år och går i skolan i Kanada. Jag gillar det faktiskt inte, jag blir mobbad av Justin och hans vänner Ryan och Chaz. De slår mig varje dag efter skolan. Förutom det har jag inga vänner alls. Alla hatar mig för att jag är ful. Jag brukade tycka att jag var vacker, men sen när folk säger att du är ful, så börjar du tro på det.
Min pappa dog när jag var 5 år gammal och min mamma skickade hit mig från London för att hon flyttade till Australien pga jobb. Hon trodde det skulle bli enkelt för mig att plugga här i Kanada, men där hade hon helt fel.  Jag älskar min mamma, hon hjälper mig alltid, och vi är alltid helt ärliga mot varandra. Men  jag har inte berättat om Justin, Ryan, Chaz och alla andra, för henne. Hon skulle antagligen bli helt galen och sluta sitt jobb, bara för att hjälpa mig. Hon köpte en lägenhet till mig här i Kanada så jag kan stanna. Jag bor helt ensam och går till skolan varje dag, vilket tar 20 minuter. Jag skulle kunna ta bussen, men jag föredrar att gå 20 minuter med musik i hörlurarna.
 
Aja, som jag sa så är det fredag, och jag är ganska så glad! Inte för att jag kommer bli slagen av Justin och hans kompisar igen, utan för att det är lördag imorgon! Jag har inga planer, men jag skulle i alla fall inte bli slagen eller sårad av någon..
 
Jag stäckte ut mina armar och gick upp ur sängen. Jag gick direkt till barummet och tittade på mig själv i spegeln.
- Ärligt, jag kan inte precis bli tvingad att gå till skolan idag. Jag är så trött, ska jag skolka? Jag stod där och tänkte i några sekunder innan jag tog fram tandborsten och tandkrämen. Om jag skolkar kommer min mamma få en hjärtattack, okej nej, men nästan. Jag började borsta tänderna, när jag var klar sköljde jag av ansiktet med mina ögon halvt stängda. När jag var klar gick jag in till sovrummet.
 
- Hm, vad ska jag ha på mig idag? Jag öppnade garderoben och tog fram en ljusblå topp med en jeansjacka och ett par svarta American Eagle jeans.
 
Jag gäspade innan jag lämnade sovrummet. Jag gick in i köket och tog en macka, men den gick inte ner alls, så jag struntade i frukosten och gick direkt till skolan.
 
Jag vet att kapitlet är kort men vill göra just det här kapitlet kort, jag lovar att nästa är längre :)

officialbieber.se

Den här bloggen är en novellblogg till den absolut bästa människan på hela jorden, Justin Bieber ❤

RSS 2.0