10 kommentarer för en ny novell?

Okej så jag har tankar på en helt ny novell, så får jag 10 kommentarer på det här inlägget så kommer jag börja skriva på den. OCH jag kommer INTE sluta med Love Me Like You Do! Men ja kommentera eller så skiter vi i den andra novellen helt och hållet!

Love me like you do - Kapitel 9

 

- Haha, jag har aldrig vart tillsammans med Julia, svarade jag henne.
- Men du kom ju hit med Julia? Varför är du inte med henne nu? Frågade en annan mig.
Det var då det slog mig, Julia var den som saknades. Jag började tänka på henne och fick upp en massa minnen av henne, när vi träffades första gången, när vi fixade oss inför ikväll, när vi var i köpcentrumet helt själva. Jag kom nu på att tänka att jag sa till henne att hon skulle vänta på mig medans jag pratade med Selena. Jag tittade ditt bort och kolla om hon var kvar, men hon var helt borta. Jag såg att det var något på marken där och tänkte kolla var det var för något.
- Hallå, tänker du svara på min fråga? Frågade hon igen.
- Förlåt, jag måste göra en sak. Sa jag lite hastigt.

- Justins perspektiv.
Jag sprang dit Julia hade stått för att se vad det var som låg på marken. Det var hennes mobil. Jag försökte att ringa till henne, fast jag insåg att hon inte hade sin mobil, det var jag som hade den. Helt plötsligt ringde Scooter till Julias mobil. Jag visste inte om jag skulle svara eller inte. Jag vågade inte säga att jag tappat bort henne. Men jag valde att svara ändå.
- Aye de är Justin. Svarade jag.
- Hej, uhm.. Har ni det bra?
- Ja vi har det bra.
- Bra bra, kan jag få prata med Julia?
- Ähhmm.. Batteriet håller på att dö så jag ringer upp dig senare, ciao!
Jag fick panik och var tvungen att hitta på en ursäkt och lägga på. Jag kunde ju inte precis säga att jag tappat bort hans styvdotter. Jag sprang runt och letade efter Julia men hittade henne ingenstans. Helt plötsligt råkade jag springa in i Taylor.
- HAR DU SETT JULIA?!?!? Frågade jag hastigt.
- Jag pratade med henne för en timme sen, men hon sprang dit bort. Sa Taylor och pekade ut mot vägen.
Jag sprang bort mot vägen och såg att poliser och sånt va där, men ingen Julia. Jag visste inte vad jag skulle göra.

- Julias perspektiv.
Jag vakna och märkte att jag låg i en säng i ett vitt rum. Jag hade ingen aning om vart jag var och ingen aning om vad jag hade gjort. Jag hade extremt ont i huvudet och i hela kroppen i alla fall. En människa kom fram och pratade med mig.
- Hej, hur känns det? Frågade hon mig.
- Jag har väldigt ont i huvudet och kroppen, vart är jag?
- Du är på ett sjukhus.
- Varför är jag det?
- Jo, du var med om en olycka precis utanför där dom har premiär för filmen Spring Breakers.
- Spring vadå?
- Breakers, en ny film som bland annat Selena Gomez, Ashley Benson och fler är med i.
- Vem är Selena Gomez?..
- Det är ju Justins ex.
- Vem är Justin?
- Han du sjöng 'Lost Love' med? Kommer du inte ihåg de?
- Nej? Jag har inte sjungit någon sång som heter 'Lost Love'? Jag kan inte ens sjunga.

- Justins perspektiv.
Jag kom precis in i rummet och hörde Julia säga "Jag har inte sjungit någon sång som heter 'Lost Love'? Jag kan inte ens sjunga.". Jag kände hur det började komma tårar från mina ögon och jag märkte nu att Julia hade sett mig.                                                                                                                                                           - Hur mår du? Var det enda jag kunde få ur mig.                                                                                             - Vem är du? Frågade hon mig, jag såg hur förvirrad hon var. Det var då jag insåg att jag kunde fixa till allt det här. Jag kunde ställa allting tillrätta, allting från när vi var små. Hon skulle glömt bort det om Selena som hände ikväll. Jag kunde börja om allt från början.                                                                                                    

- Jag är Justin.

Julias perspektiv.

Jag förstod verkligen inte vad som hände. Allting kändes snurrigt och jag började må illa. Jag kände att jag behövde kasta upp. Jag märkte att Justin tittade på mig med en orolig blick. Vi var ensamma i rummet. Han började gå närmre mig och jag kände att jag kommer spy nu. Jag spydde mitt på hans skor.

- Är jag så äcklig? Sa han och skrattade. Jag skrattade med honom.

Vi satt och pratade länge, och jag började lära känna honom riktigt bra. Han berättade att vi spelat in en låt tillsammans tidigare och att jag vart med i en olycka och fått minnesförlust. Han berättade också att min styvpappa var hans manager. En sjuksyster kom in och avbröt oss och sa att jag var tvungen att vila och Justin kunde komma tillbaka imorgon.

- Det gör jag gärna, sa Justin och log mot mig.

Jag log tillbaka och han gick fram och krama mig. Jag kände mig inte riktigt bekväm i det hela än så jag kramade honom inte tillbaka. Efter Justin gått var jag helt ensam i rummet. Jag visste inte vad jag skulle göra, så jag försökte sova. Jag kunde inte sova alls i början, så jag började räkna från 100 och neråt. Efter jag sovit några timmar vakna jag av att någon var i mitt rum. Jag kunde inte se vem de var för att det var alldeles för mörkt inne i rummet.

- Hallå? Vem är det? Var det enda jag kunde få ur mig.

Inget svar, men personen kom närmre mig. Jag vart rädd och blunda, helt plötsligt log jag i en säck. Det var svårt att andas i säcken och allt vart suddigt.

Justins perspektiv.

- Justin vad gör du? Frågade Ryan mig.

- Julia är i säcken och vi åker härifrån ikväll, jag var tvungen att få bort henne från sjukhuset innan Scooter märkte något.

- Haha, Justin du är sjuk.

- Här, ta henne jag måste göra en grej. Jag gav Ryan säcken med Julia i och sprang in i rummet där Julia hade vart. Jag skrev en lapp där det stod ’Ledsen att hon är borta, men vi åker härifrån ikväll och hon måste med. Jag är ledsen att jag inte sa något tidigare. Justin xx.’

- Jag sprang ut från rummet och sjukhuset med Ryan. Vi satte oss snabbt i bilen och körde tillbaka till vårt hotell med Julia. Jag tog upp Julia ur säcken och la upp henne på sängen.

- Hon är fan sexig Justin, nu när du är tillsammans med Selena kan jag väl få Julia? Sa Ryan och blinkade till mig.

- Jag är inte tillsammans med Selena, vi gjorde slut igen.. Tror jag. Svara jag med ett skratt.

- Haha Justin du är bra som inte vet om du är tillsammans med henne eller inte. Sa Ryan och vi båda och skrattade.

- Men vad ska vi göra nu? Frågade jag Ryan.

- Ja, jag vill fortfarande ha Julia så.. Sa Ryan.

- Haha, synd Ryan. Men hon är faktiskt min, sa jag med en blinkning.

- Men hon har väl glömt bort det mesta? Nu kanske jag har en chans på henne du vet! Sa Ryan med en blinkning.

Vi båda skrattade men vi bestämde oss för att tävla om det. Den som Julia faller för får henne.

officialbieber.se

Den här bloggen är en novellblogg till den absolut bästa människan på hela jorden, Justin Bieber ❤

RSS 2.0